לא טוב לי בעבודה או, לא טוב לי עם עצמי
איך לקבל בהירות על המחשבות שלי במקום העבודה
המדריך הבא יעזור לכם להתמודד ולאמת רגשות שאולי יצא לכם לחוות במקום העבודה.
אחד מכל עובד שני חווה מתח או חרדה הקשורים למקום העבודה שלו ולא תמיד יש לו את הכלים להתמודדות.
ביירון קייטי, סופרת רב המכר "לאהוב את מה שיש" הגתה את שיטת 'העבודה' שמתורגלת מעל ל 30 שנה ע"י מליוני אנשים בעולם ונמצאה יעילה בהתמודדות עם חרדות ודיכאון.
במדריך הבא, תקבלו את הכלים להציף את אותן מחשבות ודעות שיש לכם על מקום העבודה שלכם שגורמים לכם להרגיש כמו שאתם מרגישים שם אולי עכשיו (חוסר סיפוק, מרמור, טינה, דיכאון). תלמדו בעזרת 'העבודה' לקבל בהירות על כל אחד ממפרי השלווה שלכם בעבודה.
בונוס : הוספתי עוד מספר כלים לאימון קוגנטיבי שיעזרו לשפר את מצב הרוח שלכם על בסיס יומיומי.
זמן: 16:24
רמה: מתחילים
#רמת_מתח_בעבודה #מרמור #חוסר_סיפוק #תנאים_לא הוגנים
אני רוצה לצפות במדריך!
לאחר הזנת המייל, אשלח לך את המדריך!
*הזנת המייל מאשרת את הצטרפותך לרשימת הדיוור
אולי יעניין אותך לקרוא

כיצד להתמודד עם תגובות תקיפה, בריחה וקיפאון במצבי קושי? גלו כיצד המוח שלנו מגיב לאיומים פנימיים וכיצד דפוסים כמו ביקורת עצמית, הימנעות ורומינציות משפיעים עלינו. במאמר תלמדו על גישות טיפוליות מבוססות מחקר, כמו ACT (טיפול בקבלה ומחויבות) וטיפול ממוקד חמלה (CFT), שיעזרו לכם לשנות את התגובה האוטומטית של המוח, לטפח חמלה עצמית וליצור חיים עם יותר משמעות ורוגע. התחילו לשפר את ההתמודדות שלכם עם קשיים ולבנות חוסן נפשי כבר עכשיו.

הסרט הקול שבראש 2 חזר להעניק לו זווית נוספת על החשיבות שיש לקבלת הרגשות שלנו כפי שהם. אפילו כשמדובר ברגש לא נעים כמו חרדה, כשלומדים לווסת ולקבל את הרגשות שלנו כפי שהם, אפשר לחיות חיים בעלי משמעות וללמוד מהם על עצמנו. הנה חמישה דרכים שיעזרו לשנות את היחסים שלכם עם הרגשות כדי לחיות חיים רגשיים בריאים יותר